BILLIGERE ALTERNATIV #1

KOMBIVOGN

Jeg vil som by-boer sige at en kombivogn er et must-have frem for en alm. barnevogn. Ulempen er at de ikke kan ligge i den tilhørende ligge-del så længe, op til ca. 6 mdr afhængig af mærke og barnets længde.
Fordelene er mange; let at komme ind og ud af butikker, bus, tog mm, især hvis den har svingbare forhjul. Let at folde sammen og pakke i en bil f.eks., og så kan du bruge den til barnet er gammelt.
Jeg har selv en Teutonia model: Mistral S, hvilket jeg har været så glad for! Da ligge-delen blev for lille, kom klapvognssædet på stellet og baby kunne sove perfekt udstrakt i en voksipose (jeg havde så en “fake” fra føtex).
Her er der nogle kombivogne, som jeg synes er ret smarte og pæne

Kombivogne

Mht til priser så er der her et lille tip; spørg om de ik har en model fra året inden, så kan du spare mange mange penge! Jeg sparede 3000,- på dette!
1) Teutonia (Mistral S)
2) Emmaljunga (Edge Duo Combi)
3) Brio (Sing)
4) Bugaboo (Cameleon)
5) Stokke (Crusi)
6) Mountain Buggy (Urban Jungle)

1

 • christina

  Jeg er helt enig med dig. Jeg har været utrolig glad for min kombivogn fra Bebetto. Den har en masse fede detaljer, som drejehjul, ventilation i kaleche og i bunden af barnevognsdelen, anti shock system i hjulene også kan man selv justere hårdheden i støddæmperne. Man kan også sætte autostolen på stellet.
  Barnevognsdelen brugte jeg i 7 måneder også gik jeg over til klapvognsdelen. Ryggen kan lægges helt ned så hun kunne sagtens sove sin lur i den når vi var på tur.
  Kvaliteten er overaskende god når man tænker på hvor billig den er.
  Jeg har købt den på http://www.baby-inc.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLIGERE ALTERNATIV #1