IKKE SÅ MEGET SPELT-MOR?

IKKE SÅ MEGET SPELT-MOR?

-heller ikke jeg! Jeg har forsøgt mig med diverse bageopskrifter på gode boller; den ene mere sund end den anden og “super let at lave”, og min mands reaktion har været “fine boller du har bagt, men lidt for mange kerner/ lidt for tørre/ lidt for det ene og det andet”. Hos barnet røg de dog ned uden så meget snik snak… En dag serveres jeg nogle nye boller, hvorefter min mand udbryder “skat det er de bedste boller du nogensinde har bagt!!!!!” -det var så Amos “Brunchboller” -blanding…. Jeg har siden den dag kun bagt disse når der har været fødselsdag eller søndagsgæster og reaktionen er den samme HVER gang; det er verdens bedste boller (og nemmeste)! Prøv at bage dem og tag de andre spelt-mødre ud med oprejst pande -du bliver en vinder!

Fås i netto bla.

Fås i netto bla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKKE SÅ MEGET SPELT-MOR?