HVOR BLIVER TIDEN AF?

CITRONMÅNEN DER SLÅR ALT!

-Der skulle selvfølgelig bages og deles ud på arbejdet, da jeg fyldte 30, og jeg havde mest af alt lyst til at kaste mig ud i den bedste og nemmeste chokoladekage, som jeg plejer at lave, da det er den nemmeste kage EVER!
-Men citronmånen fra Meyers er for vild!!!

image2

image1-10

Screen Shot 2016-04-12 at 13.18.39

-Jeg bagte 7x denne opskrift, gav den mit eget tvist ved at tilføre blå birkes, da jeg synes der giver lidt liv til kagen, der ellers kan se lidt kedelig ud. -især hvis man som jeg gjorde denne gang; ikke orkede at lave flødeost topping’en til så mange kager.

image2-5

-Normalt laver jeg toppingen og drysser med store kokosflager, hvilket gør kagen festlig at se på og så er det bare pivfrækt smags kombi med citron og kokos. -som på det første billede…

God bagning! -ps jeg havde købt folie bakkerne i Superbrugsen, hvilket kan anbefales hvis man skal bage mange 🙂

When life gives you lemons -bag en citronmåne ala Meyers!

image1-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR BLIVER TIDEN AF?