PUSLETASKE INSPIRATION

AT FORLADE SKUDEN -OG NOGET OM NØGEN-ONSDAG

images (2)

I dag kl 20:10 letter jeg med et fly til New York, hvilket i sig selv er ret så fedt. Men det, der gør denne her tur helt unik er; jeg er ALENE! -hverken mand eller børn skal med. Jeg har en veninde der er bosat på Manhatten, som jeg skal over og have kvalitetstid med -udover med mig selv.

At melde ud til sin mand, at man vil tage til New York -alene, kan modtages på mange måder hos en farmand. Min mand er heldigvis super cool, og vi ynder at give hinanden plads til at lave forskellige ting uden hinanden og uden børn.
Hvis en af os har været ude at bumle uden den anden, får man også lov til at sove den ud dagen efter, så vidt muligt.
Jeg går ind for, at man skal give hinanden plads til at være et selvstændigt individ, der ikke altid er mand/kone/far/mor, men at man kan lege for en stund, at man har et “bekymringsfrit-liv”. Ik at man har carte blanche til at være sammen med andre, gå ud og leve et hemmeligt psyko-liv eller gøre andre lamme ting, men føle sig som før man “sad i saksen” med alle dertilhørende forpligtelser og bekymringer.

Et forhold skal plejes med date-nights, ferier, børne-frie eftermiddage -ja vi har sågar et vennepar der holder “nøgen-onsdag”, hvor de tager tidligere fri fra arbejde og går hjem og er nøgne. Det lyder helt gokkelok, men det virker for dem, -og de har da mere sex end nogen af os andre i venneflokken.
Men alenetid, er i min optik, lige så vigtig som de andre ting, og derfor glæder jeg mig som en gal til i aften, når jeg smækker hoveddøren og ved, at jeg ikke skal tage stilling til noget herhjemme indtil på mandag hvor jeg lander om formiddagen.

Over and out Roger, vi skrives ved fra NYC

mic nyc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUSLETASKE INSPIRATION