VUGGESTUE-KIT

TUREN GÅR TIL MALMÖ

Udover at jeg er halvt svensk, så kan jeg som dansk statsborger virkelig slå et slag for Sverige. Jeg er fan af at vi lige ovre på den anden side af sundet møder Malmö, som jeg indenfor de seneste 4 år er blevet ekstra fan af.
Udover at den svenske krone er lav og giver os danskere virkelig meget for pengene, så er priserne bare virkelig fornuftige i Sverige og de går enormt meget op i økologisk bomuld mange steder! Jeg kan virkelig anbefale dig -og evt mødregruppen, at tage en tur med toget, hvor man i øvrigt sidder perfekt med alle barnevognene. De butikker der har mest at byde på, hvad angår børnetøj og -ting er;
KappAhl, der bla huser undermærket Newbie
Åhlens, er et varehus som byder på fine ting fra eget mærke, masser af pippi ting og andet svensk samt huser andre lækre svenske mærker som Mini Rodini
Lindex byder på fine ting både til mor og barn, og laver ofte samarbejde med andre store modehuse; i vinters var det Jean Paul Gaultier.
Disse 3 butikker er der flere af bare i Malmø, så dem misser man ikke sådan lige.
Hvad angår nips og interiour, så er min yndlingsbutik Granit og Lagerhaus som byder på masser af lækre og sjove ting til virkelig gode priser. Hvis du gør dig meget i bagning så har Lagerhaus masser grej og pynt. Og skal du have flotte ting til boligen og haven har de virkelig flotte og stilede ting i Granit.
Sørg for at have plads under barnevognen; man bliver fristet!!!
Når sulten melder sig, så skal man have en kanelbulle; Espresso House kan anbefales, her har de i øvrigt også super lækre sandwich.
Hvis du som jeg er fan af svenske madvarer så ligger der bla supermarkedet Hemköp, hvor masser af babymad og grej røg i kurven, samt masser af madvarer.
Udover de nævnte butikker ligger der en masse andre gode butikker, mange har vi selv i København, men også andre…. Måske kender du til noget jeg bør se i Malmø!?
Skriv endelig hvis du/i måtte have nogle spørgsmål eller kommentarer.
-Heja Sverige 🙂
Malmøimage

   

3

 • Christina

  Ved du om man ikke kan bestille Newbie tøj til Danmark, på hjemmesiden du henviser til kan jeg kun se man kan bestille til sverige😕?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej! Nästa gång du är i Malmö får du komma förbi min kaffebar Noir Kaffekultur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MuttiMutti

   Absolut, tack! Det lovar jag! Tack för att du läser med! Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VUGGESTUE-KIT