RØD NUMMI

HANDY(WO)MAN DIY STOL

I denne rugetid har det nok været meget godt for mig at have nogle projekter i forbindelse med flytningen. Jeg er ved at være utålmodig… Igår brugte jeg tiden på at ombetrække/ ompolstre vores nye spisebordsstole købt på Lauritz. -kan virkelig anbefale deres app, men pas på den er vanedannende og en værre tidsrøver.
Jeg vil bare, med dette indlæg, vise hvor simpelt en ombetrækning kan gøres; afmonter sæde, klip stof/læder ud med en sømkant på ca 5 cm, clips først fortil, så bagtil og derefter siderne. Stræk godt i stoffet for at undgå folder og så er det ellers bare at clipse løs og bare sørge for at stramme og undgå folder på forsiden. Ja det ser måske ikke prof ud på undersiden, men når det sæde så er monteret igen, har du fornyet din stol for, i mit tilfælde, 150,- for 4 stk. Stof/læder købt hos Stof2000, hvor de havde en fint udvalg, men jeg kan virkelig også anbefale Stof og Stil på Vesterbrogade.
Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kommentere. Bare kast dig ud i det; det er en fed handy-følelse bagefter…
DIY stol

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØD NUMMI