REGNBUEKAGEN
Da Blanca fyldte 3, ville jeg gerne lave en lidt sjov kage, og valget faldt på den amerikanske “rainbowcake” som vist nok Martha Stewart har gjort ret så populær i USA. Problemet med mange af de amerikanske kager, er at de er super flotte, men så smager de lidt som at stikke tungen ud af vinduet. Jeg fik sammensat en kage der var lidt wow-effekt over, samtidigt med at der var virkelig god smag i.
Opskriften til bundene er fra bogen “American pie cookbook” og hedder “Basic yellow cake -klassisk sandkage”, som kan bruges til cupcakes, lagkagebunde eller alm. sandkage. 1 portion blev så høj i springformen at den måtte deles med snor til 2 bunde; så brug kun halvdelen hvis ik du vil, som jeg, ende med en mega mega høj kage eller 2 ens. Jeg delte dej-portionerne op i skåle og indfarvede dem i ønsket farve med frugtfarve, hældte det i springformen, bagte til det så lysebrunt ud på toppen, delte så mine bunde i dette tilfælde og lagde så imellem de forskellige lag forskellig filling. Jeg valgte: kagecreme, flødeskum, jordbærmusse (fås i breve til cupcaketopping) oh hvid chokolade creme (fås også på brev i mange supermarkeder). Der blev stablet og beklædt med fondant (sukkermasse, fås bla i Panduro, Frederiksbergkøbmanden m.fl). Derefter kom der spiseligt glimmer på samt duplo-figurer, lys og træpinde med banner. Denne kan jo laves i alverdens afskygninger, så bare se at kom igang, du kan sagtens!
Hej Muttimutti
Den opskrift du benytter, er til 2 bunde.
Har du ganget med 3 for at få 6 bunde? Det fremgår nemlig ikke då tydeligt, hvad du gør.