Ich LIEBE dich

SPECIALDAY -nu med konkurrence

Under graviditeten med Blanca, var jeg god til at huske at skrive de forskellige “minder” ned, og fik da også efterfølgende udfyldt lidt forskelligt om fødslen osv. Men den eneste grund til at jeg kunne overskue at fylde noget ud, var fordi jeg havde den overskuelige “mine første år” bogen; som er SpecialDay’s udgave af den klassiske scrap-bog. Dén bog er simpelthen genial med fint layout og masser af lommer til at gemme hårtotter, vandrejournal, barnedåbskort, første tegning eller hvad man nu vil gemme. Så i princippet kan man skippe meget skriftlig udfyldning. Den fås bla. hos Babysam til 349,95,-
Specialday
SpecialDay har udover ovenstående og “bryllupsbogen” også lavet en familiekalender, der virkelig er et must-have i vores familie (hvor Iphone-kalendre ikke altid stemmer overens). Kalenderen er delt ind på en måde, så der måned for måned er plads til at tilføje op til 6 familiemedlemmer, kolonne til madindkøb, fødselsdage, fælles aktiviteter og hvad man nu ellers måtte holde styr på. Udover at den er praktisk, så er den i sig selv så fin at kigge på, at den må hænge liiiige ved køkken-spisepladsen, hvor vi så kan kigge på den til hvert måltid. Årets grafiske designer er Selma Lamai.
Fås til 169,15,- i øjeblikket på Saxo.com.
Specialday

Specialday vil gerne forkæle en af jer med en “Mine første år -minder og gemmer” i valgfri farve. Det du skal gøre er at gå ind på MuttiMuttis instagram og følge samt følge “Specialdaycph”, tagge 3 personer og skrive hvilken farve du kunne tænke dig. Vinderen findes på næste fredag d 11/9.

Husk det er aldrig for sent at udfylde en Barnets Bog!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ich LIEBE dich