GENBRUG ER GULD

-Jeg er kæmpe fan af at få ting til en god pris -men det er vi vel alle. Jeg er ikke bleg for at prutte om prisen i en helt almindelig butik, og det kan godt betale sig; mere om et af disse kup på et senere tidspunkt… Men der hvor jeg føler at jeg virkelig kan gøre en god handel er i genbrugsverden. Jeg elsker loppemarkeder, hvor jeg har gjort mange kup, men det er ofte årstids og vejr-betinget. Web svaret på et loppemarked må være dba.dk og Trendsales, hvor jeg lige har lavet et scoop i mine øjne; et par Angulus vinterstøvler, der bare er super velholdte til 200,- (nypris 1000,-). Mange vil ikke købte brugte sko, hverken til dem selv eller ders børn, hvilket jeg til dels er enig i langt hen af vejen (slidte skæve sko, barnet har en særlig fod eller hvad det nu måtte være). Men har du, som jeg, et barn med normale fødder og måske ikke lige råd til at smide 1000,- efter et par vinterstøvler, så vil jeg ikke være bleg for at begive mig ud i jagten på brugte støvler. Det man skal sikre sig, er at få et billede af sålen bagfra, for at se om de er gået skævt til, hvilket jeg ikke selv vil købe til mit barn. Men derudover er det kun, efter min mening, lækkert at læderet har fået lidt folder og er gået til. Et mærke som Angulus er simpelthen så god kvalitet, så det kan jo nærmest ikke slides op, og igen har jeg lavet et kup som jeg kun kan opfordre andre til!

AngulusAngulus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *