HALLOWEEN-KREA; GIPSMASKER, GRÆSKAR OG LIMPISTOL

EMOTIONEL SVÆKLING -MEN TUDER PÅ JORDEMØDRENES OG DE FØDENDES VEGNE!

Svækling fordi jeg bare bliver ved med at være krads i halsen… VERDAMT

Emotionel svækling; fordi jeg simpelthen tuder alt for nemt! Hvad er det, der er sket, efter at jeg har fået børn? -Jeg troede først, at det var noget hormonelt (som så aldrig gik over) -men min mand lider tydeligvis også af denne “hormon-forstyrrelse”. -Dog ikke i lige så udtalt grad som mig…
Jeg tuder virkelig let over film, jeg tudede over en lille dreng i går der havde et deformt ben, idag fik jeg medlidenheds våde øjne da jeg så Bagedysten. JA BAGESYSTEN… JESUS KRISTUS

Men jeg tuder altså også på vegne af sundhedsvæsenet.
Jeg er ked af, at det er nødvendigt, at så mange i blogger universet skal bruge deres digitale stemme for at råbe op omkring den kristiske jordemoder-situation. I et håb om at opråbet bliver hørt af dem der kan ændre noget.
Jeg er støt på “Tør du føde“, “Knald for Danmark, men fød uden en jordemor“, “Knald for helvede, men fødsel må du selv klare“, “Vil du føde alene på hospitalsgangen?“, “Alle burde have ret til en god fødsel“, “Hvis sko kunne tale! Den sure og slidte sandhed bag din tryghed på fødegangen“, “Skal jeg være utryg ved at føde“, “Jordemødre for livet -en vigtig sag” og flere indlæg endnu.
Som sygeplejerske ansat i sundhedssektoren, får jeg tårer i øjnene, når jeg ser videoen, mine faggruppe-kollegaer; jordemødrene, har lavet (nederst i indlægget).
Det er flere jordemødre, der fortæller om deres travlhed og de dårlige arbejdsvilkår de har. At gå fra fødende kvinder i den aktive fase, fordi der er en anden der er mere akut. At gå fra en mor, der bløder og et barn, der har dårlig vejrtrækning, fordi noget er MERE akut, får mig til at krumme tæer.
Det kan ikke være rigtigt at vores velfærdsstat er blevet så dårlig på det område!
Jeg ved ikke, hvad der skal til, for at staten bevilliger flere penge -og derved hænder, til fødegangen og barselsafsnittet. Jeg ved dog, at jeg bliver ked af det, på de gravide, der sidder derude bag skærmen, ‘s vegne. Jeg håber ikke dette gør jer bange, men vil sige; vær god til at sige til og fra, når du skal føde! Jeg synes det er ærgerligt, at det er nødvendigt, at sige det; men hvis man kæfter op, så er chancen, for at man bliver hørt, større.
Og Apropos at kæfte op, så tag emnet op med venner, kollegaer, familie, evt del videoen, og lad os håbe, at politikerne får lige så våde øjne som jeg og støtter op omring at jordemødre, og derved fødende, skal have bedre vilkår NU!
Støtte herfra. Dette berører alle, og lad os ej håbe, at der skal gå liv til, før et opråb som dette tages alvorligt!

Her er resultatet af min første fødsel, som du snart kan læse et indlæg om her på bloggen <3

blanca helt ny

VIDEO HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN-KREA; GIPSMASKER, GRÆSKAR OG LIMPISTOL