Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

7 kommentarer

 1. Maja Kølstrup

  Hej 😊
  Jeg har netop købt en Chanel taske gennem trendsales. Den ser ret meget ud som din.
  Synes, jeg har kigget godt efter – og alligevel kan jeg ikke lade være med at være usikker på, om den nu er ægte 😣
  Har du fået vertificeret din, og hvor?
  Mange hilsner, Maja

  • MuttiMutti

   Nej jeg har ikke været inde med den et sted, eller fået nogen til at tjekke nummeret eller lign.
   Jeg kan ud fra alle de nævnte parametre føle mig helt sikker på at den er ægte ;.) håber du har også har nogle gode “ægtheds-parametre”…
   KH

 2. Lige en lille tilføjelse, jeg tror også at det istedet for “made in France” kan stå “made in Italy”. Det mener jeg ihvertfald der gjorde i min Boy woc som er købt i Chanel i Paris men som nu er solgt videre. Bare så det ikke afskrækker nogen hvis der står “made in italy” 🙂

  • MuttiMutti

   Ja det er nemlig nogle af de helt gamle 🙂

 3. Rikke

  Tusind tak for dit virkelig fyldestgørende svar – din Chanel-viden slår min med mange længder, så det er skønt med lidt guidance 😊 Jeg tror jeg satser på en Jumbo da jeg ønsker at bruge den til hverdag, og i øvrigt også er en af de typer som altid har flade sko, en trøje etc med i byen, og dermed også altid en stor taske (gammelmor det er mig 🙈). Jeg ville egentlig helst have haft en 2.55’er, da den, som du også siger, kan lidt af det hele, men det er lidt et must for mig, at den kan gå crossbody, og det kan 2.55’eren kun på en str xs (jeg er nok mere en m’er må jeg se i øjnene 😄). Må jeg være så fræk at spørge hvad du gav for din?
  Kh Rikke

 4. Rikke

  Tillykke med din lækre taske – må jeg spørge hvilken model du endte op med? Jeg kredser selv om min første Chanel (nogen fylder 40 om 1 måned, men det taler vi ikke om…), men jeg er simpelthen så meget i tvivl om størrelsen. Og valget står virkelig mellem yderlighederne nemlig en ny WOC i kaviar skind med guld hardware, som jeg selv kan få lov at købe i en Chanel butik eller en brugt Jumbo i kalveskind med ægte guld hardware, som jeg pt har kig på hos Deedee. First world problems I know, men ikke desto mindre en meget alvorlig beslutning for mig 🙂
  Kh Rikke

  • MuttiMutti

   Hej Rikke, tillykke med det unævnelige 😉
   Jeg havde selv lidt samme dilemme ang str, og fandt frem til at det skulle være en all around str, som i; en man kan ta med som “gå i byen taske”, men der skal kunne være mere i til hverdag, som stor pung, solbriller og evt en ble 🙂 -Jeg har ikke set min specifikke størrelse før, da 2.55’eren som jeg troede det var, er mere aflang i det. Jeg ved faktisk ikke hvilken model det er, men tror den spinger ud fra 2.55, hvilket jeg synes er den absolut mest optimale størrelse, hvis det er til samme formål som mig. Hvis du derimod kun skal bruge den til hverdag, som arbejdstaske med laptop osv, så synes jeg jumbo’en er fed, men den er meget stor, synes jeg. WOC’en er en gå-i-byen taske, eller en taske i tasken. Der kan ikke rigtig være noget i den, synes jeg. Den er lidt som en clutch med rem. Derudover ville jeg til hver en tid købe en vintage pga kvaliteten. De gamle er produceret i Frankrig (nogle gamle også i Italien), men kvaliteten er meget bedre end dem der produceres idag, da noget af produktionen angiveligt er rykket til Østen, hvorefter i samles i Frankrig og derfor må mærkes “mde in France”… Svinskt ik?! -De gamle med guld er som sagt også med forgyldt med 22 eller 24 karat. Så jeg havde gjort op med mig selv, hvad den skal bruges til, men 100% gået efter noget vintage 🙂 Held og lykke, tro mig, du bliver lidt lykkeligere

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk